0°C
Mostar 5°C
Tuzla 5°C
Banja Luka 3°C
Bihać 2°C

20.01.2023 / 10:45 Crna hronika - Pretres u Kneževu

Policija došla zbog nasilja u kući, pronašla municiju

Policija došla zbog nasilja u kući, pronašla municiju
Ilustracija

Policija u Kneževu je pronašla i oduzela municiju tokom pretresa kuće i drugih prostorija koje koristi N.M. iz ove opštine, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Prilikom pretresa pronađena su i uz potvrdu oduzeta 44 komada vojničke municije kalibra 7,9 mm, dva vojnička šljema, prazna kutija za ručnu bombu i dva okvira za vojničku automatsku pušku, od kojih je jedan prazan, a u drugom je pronađeno 28 komada vojničke municije kalibra 7,62 mm.

„Policijski službenici Policijske stanice Кneževo, 19.01.2023. godine, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Кotor Varoši, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršili su pretres kuće i drugih prostorija koje koristi lice N.M. iz Кneževa zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“, saopšteno je iz PU Banjaluka.

U toku je rad na dokumentovanju i kompletiranju predmeta, nakon čega će protiv lica N.M. Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo