14°C
Mostar 19°C
Tuzla 19°C
Banja Luka 17°C
Bihać 16°C

24.12.2022 / 19:20 Regija - Slavonski Brod

Masovna tuča u Hrvatskoj, Djed Mraz izvukao najdeblji kraj

Masovna tuča u Hrvatskoj, Djed Mraz izvukao najdeblji kraj
Foto: Agencije
"Danas na Badnjak toliko nasilja nimalo nije primjereno, kako oni misle dočekati Božić", rekao je jedan od Brođana, koji je svjedočio nemilom događaju.

Grupa od nekoliko mladića i djevojaka danas je nešto iza 15 časova u Slavonskom Brodu uz rijeku Savu na šetalištu braće Radić narušavala javni red i mir. Izbila je masovna tučnjau kojoj je, prema snimci koja je stigla u redakciju 24sata.hr, najdeblji kraj izvukao muškarac, koji je bio obučen u Djeda Mraza.

Naime, u jednom trenutku muškarac obučen u Djeda Mraza završio je na podu, a s druge strane se drugi mladić zaletio te ga udario nogom u glavu. U tom trenutku je nastao haos te su se mnogi dali u bijeg, a "Djed Mraz" je nastavio ležati na podu.

Policija je upoznata o događaju, ali dok stigli, svi akteri su se razbježali.

" Na mjestu gdje se sve dogodilo zatekli smo jednog muškarca koji je uhićen te jednog ozlijeđenog mladića. U tijeku je privođenje još jednog muškarca tako da se krug oko svih aktera nemilog događaja sužava. Slijedi daljnja kriminalistička obrada i svi će biti predani na daljnje procesuiranje pravosudnim organima", rekao je Tomislav Kovačević, portparol PU brodsko-posavske, dodavši kako su na mjestu događaja osim policije bili i radnici Hitne pomoći.

"Nemamo informaciju u kakvom je zdravstvenom stanju pretučeni mladić, nadamo se da će proći bez većih posljedica", dodao je Kovačević.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo