17°C
Mostar 21°C
Tuzla 20°C
Banja Luka 21°C
Bihać 16°C

21.12.2022 / 18:45 Regija - Predsjednik Hrvatske

HDZ napao Milanovića: Rokaj, barba Putine!

HDZ napao Milanovića: Rokaj, barba Putine!
Foto: Agencije
Nakon što su ruski prorežimski mediji pisali o hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću i njegovim najnovijim izjavama o Ukrajini, HDZ je Milanovića ponovno proglasio Putinovim igračem.

Podsjetimo, Milanović je govorio u Zagrebu na svečanosti povodom obljetnice Hrvatskog vojnog učilišta Franjo Tuđman.

"Ukrajina nije saveznik, ali od njih pokušavaju napraviti saveznika. Smiješno joj se predstavlja status kandidata za članstvo u EU, užasan štos. Jadna Bosna i Hercegovina morala je čekati, užasno poniženje. Ovo je Europska unija, katastrofa", prenijeli su Milanovićevu izjavu ruski mediji.

"Štetočina s Pantovčaka toliko se potrudio da ga hvale i Bjelorusi"

"Baćuška Milanović opet glavna zvijezda ruskih režimskih medija! Slave ga jer je sabor odbio pomoći Ukrajini, s vidnim zadovoljstvom prenose njegove teze da 'Ukrajina nije saveznik Hrvatske', da je 'cinično dobila status kandidata za EU' itd.

Sasvim je razumljivo to što kremljanski trbuhozborci veličaju Milanovića s obzirom na to da on u svojim protuzapadnim i protudemokratskim ispadima samo plagira Putina. Činio je to i prije, vrteći teze o 'korumpiranim ukrajinskim nacistima', narativ koji je Kremlju služio kao psihološka priprema za agresiju na Ukrajinu.

Evo, citirajmo još jedan Milanovićev (jučerašnji) antieuropski biser: 'Što je EU danas? Bijeda, nula!'. Štetočina s Pantovčaka toliko se potrudio da ga hvali i bjeloruska nacionalna informativna agencija BELTA. Rokaj, barba Putin!" stoji u objavi službene stranice HDZ-a.

(Vijesti.ba / Inde.hr)

Izdvajamo