7°C
Mostar 10°C
Tuzla 10°C
Banja Luka 9°C
Bihać 5°C

21.12.2022 / 16:53 Regija - Naselje Botun

Oglasila se crnogorska policija o smrti mladog poštara Miloša Stamatovića

Oglasila se crnogorska policija o smrti mladog poštara Miloša Stamatovića
Foto: Uprava policije CG
Uprava policije Crne Gore saopštila je da se utvrđuju okolnosti pod kojima je stradao Miloš Stamatović (25), mladi poštar čije je tijelo jučer pronađeno na obali rijeke Morače u naselju Botun.

“Službenici Uprave policije u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja uzroka smrti M.S. (25), čije je beživotno tijelo pronađeno juče na obali rijeke Morače, u mjestu Botun. Na licu mjesta je državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Podgorici izvršio uviđaj u prisustvu patologa, nakon čega je tijelo upućeno na obdukciju”, navodi se u saopštenju policije, prenose Vijesti.

Dodaje se da će obdukcioni nalaz biti upućen državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji rukovodi izviđajem.

“U toku su dalje policijsko-tužilačke mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti pod kojim je nastupila smrt M.S. Po okončanju izviđajnih radnji javnost će biti blagovremeno informisana”, zaključuje se u saopštenju.

Podsjetimo, Stamatović je bio zaposlen u Pošti Crne Gore i u vrijeme nestanka nosio je sa sobom oko 15.000 eura, koje su trebale da se podijele penzionerima.

Uočeno je da su ruke na tijelu mladića vezane sa prednje strane i to je činjenica ili detalj, koji ukazuje na mogućnost da je smrt nastupila nasilno, odnosno da je moguće da je u pitanju ubistvo, što policija provjerava.

(Vijesti.ba / Vijesti.me)

Izdvajamo