8°C
Mostar 14°C
Tuzla 9°C
Banja Luka 11°C
Bihać 9°C

16.12.2022 / 08:51 Ljepota i Zdravlje - Inovativni uređaji

Body Space slavi prvi rođendan: Revolucija u skidanju viška kilograma

Trening se obavlja na inovativnim uređajima kojima je posebnost jer kombiniraju aerobni trening-trčanje i hodanje uz infracrveni program i vakuum koji pomažu u znojenju i uklanjanju viška vode iz tijela.

Nevladino udruženje sportski klub “Body Space”  sutradan u subotu 17. 12. 2022. s početkom u 11 sati u prostoru “Vistafona” slavi prvi rođendan i prelazak u novi prostor.

Fitness novog doba “Body Space” je revolucionaran koncept brige o zdravlju i tjelesnoj formi gdje za 70 posto efikasniji, te brže postižete željene rezultate.

“Naše društvo počiva na ženama dobi 35 i više godina. One su zaposlene, vode brigu o domaćinstvu, djeci, starijim članovima porodice a najmanje brige posvećuju sebi. U našoj kulturi zdravlje se podrazumijeva, iako je svima jasno da bez ulaganja i brige sve propada. To je bio i motiv da započnemo ovaj projekat – kazala nam je Azemina Tomljenović, predsjednica udruženja “Body Space”.

Prisutni će imati priliku se uvjeriti  u fascinantne rezultate stvarnih osoba koje su u jednomjesečnom program gubile preko 10 kilograma.

Inače, “Body Space” je holistički pristup zdravlju namijenjen osobama sa viškom kilograma, gojaznim, pripadnicima srednje i zrele dobi, te vrhunskim sportistima. Njihov tim čine stručnjaci iz oblasti zdravstva, nutricionizma i psihologije.

Mašine kojima raspolažu garantuju uspjeh u bitno kraćem roku nego je to moguće tokom uobičajenih fitness programa. Trening se obavlja na inovativnim uređajima kojima je posebnost jer kombiniraju aerobni trening-trčanje i hodanje uz infracrveni program i vakuum koji pomažu u znojenju i uklanjanju viška vode iz tijela, a samim time i mršavljenju te oblikovanju tijela. Uređaj gotovo udvostručuje učinak treninga u odnosu na tradicionalnu traku za trčanje, zahvaljujući tom infracrvenom programu.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo