13.12.2022 / 10:52 SHOW - 'Glee'

Tragična sudbina glumaca 'uklete serije': Utapanje, predoziranje i samoubistvo

Tragična sudbina glumaca 'uklete serije': Utapanje, predoziranje i samoubistvo
Foto: AFP
Američka tinejdžerska serija „Glee”, o raspjevanoj ekipi iz istoimenog fiktivnog horskog kluba iz škole Mekinli, u jednom trenutku je bila veoma popularna.

Ipak, ime ove serije postalo je još poznatije zbog tragedija koje su se dogodile. U julu 2020. godine u medijima je odjeknula vijest koja je šokirala i rastužila mnoge.

Glumica Naja Rivera tada je nestala tokom plivanja, a kasnije je njeno tijelo nađeno u jezeru Piru. Ona je 8. jula iznajmila brodić i sa četvorogodišnjim sinom Džosijem otišla da uživa u ljepotama jezera Piru u Kaliforniji. Pošto se nije vratila u dogovoreno vrijeme, započeta je potraga za njom. Nađen je njen sin, živ i zdrav, koji je u tom trenutku spavao u brodiću. Tek nakon pet dana potrage pronađeno je njeno beživotno tijelo, piše nova.rs.



Naja je imala buran privatan život. Bila je u dvogodišnjem braku sa glumcem Rajanom Dorsijem, sa kojim ima sina Džosija. Suprug ju je optužio za nasilje u porodici, kom je prethodila svađa oko sina, a kasnije su se razveli.

Sedam godina ranije dogodila se još jedna tragična smrt.

Kori Montit, koji je u seriji „Glee” glumio Fina Hadsona, preminuo je od predoziranja heroinom i alkoholom. Glumac je tada pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Vankuveru.

„Kletva Glee serije“, kako su je mnogi nazivali na društvenim mrežama nije zaobišla ni glumca Marka Selinga, koji je tumačio lik Paka. Mark je izvršio samoubistvo 2018. godine. Dvije godine ranije, na njegovom kompjuteru policija je pronašla na hiljade fotografija i snimaka koji ukazuju na seksualno eksploatisanje djece. Tačno par mjeseci prije konačne presude, glumac je digao ruku nas sebe.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo