-6°C
Mostar -1°C
Tuzla -1°C
Banja Luka -3°C
Bihać -4°C
Powered by Dark Sky

27.11.2022 / 11:32 Crna hronika - Incident

Pripadnici Hordi zla u Širokom Brijegu pretukli tri mladića

Pripadnici Hordi zla u Širokom Brijegu pretukli tri mladića
Foto: Arhiv

Sedam pripadnika navijačke skupine Horde zla u Širokom Brijegu u noći sa subote na nedjelju narušavalo je javni red i mir, oštetilo putnička vozila i ozlijedilo više osoba.

- Nakon toga udaljili su se u smjeru Mostara, a suradnjom Policijske uprave (PU) Mostar i PU Široki Brijeg došlo se do informacija o registracijskim oznakama njihova putničkog vozila, pa su tako osumnjičeni pronađeni u pubu Red Army u Mostaru i lišeni su slobode - kazao je Feni glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije (MUP HNŽ) Ljudevit Marić.

Dodaje kako je pretresom vozila pronađen suzavac, nož, više teleskopskih palica, kapa, potkapa i drugih predmeta koje koriste u tučnjavi. 

- Privedeni su u PU Mostar, a u 4 sata ujutro prebačeni su u PU Široki Brijeg na dalje zakonsko postupanje - naveo je Marić.

Glasnogovornica MUP-a Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Martina Medić potvrdila je Feni kako su ozlijede zadobile tri mlađe muške osobe.

- Sinoć u 23.25 sati PU Široki Brijeg zaprimio je od strane dežurnog liječnika Doma zdravlja Široki Brijeg prijavu da su tri mlađe muške osobe s područja ovog grada pristupile u Dom zdravlja s tjelesnim ozljedama. Postupajući po prijavi policijski službenici PU Široki Brijeg došli su do saznanja da su navedene osobe zadobile ozljede od strane više osoba iz Sarajeva - kazala je Medić.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo