8°C
Mostar 11°C
Tuzla 14°C
Banja Luka 14°C
Bihać 11°C

26.09.2022 / 23:48 BiH - Poginuli u teškoj nesreći

Skup SDA u Mostaru počeo minutom šutnje za članove porodice Krstić

Skup SDA u Mostaru počeo minutom šutnje za članove porodice Krstić
Foto: Vijesti.ba

U Sportskoj sali USRC „Midhad Hujdur Hujka“ u Mostaru održan je skup Stranke demokratske akcije, na kojem se obratio predsjednik SDA i kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović.

Inače, skup SDA u Mostaru počeo je minutom šutnje za članove porodice Krstić koji su prije par dana stradali u saobraćajnoj nesreći na Buni kod Mostara. Na otvaranju skupa u Mostaru, predsjednik GO SDA Mostar, Salem Marić pozvao je prisutne da minutom šutnje odaju počast stradalim.

Podsjetimo, u nesreći su poginula tri člana porodice Krstić iz Mostara, bračni par Boris (35) i Marijana (34) te njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja kćerka zadobila povrede opasne po život.

Posljednji ispraćaj tragično stradale porodice Krstić, održat će sutra, 27. septembra u 15 sati ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, gdje će članovi porodice od 14 sati primati saučešće. Tročlana porodica bit će pokopana u Rimokatoličkom groblju u naselju Ortiješ, a misa zadušnica će se služiti uz pokop. U Mostaru je sutra proglašen Dan žalosti.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo