14°C
Mostar 16°C
Tuzla 20°C
Banja Luka 19°C
Bihać 15°C

05.09.2022 / 22:34 SHOW - Izgubio kilograme

Tom Hanks zaprepastio izgledom: Svi se pitaju je li riječ o novoj ulozi ili zdravstvenim problemima

Tom Hanks zaprepastio izgledom: Svi se pitaju je li riječ o novoj ulozi ili zdravstvenim problemima
Foto: Agencije

Glumac Tom Hanks u lipnju je zabrinuo obožavatelje zbog svoje treskavice ruku tijekom svjetske premijere filma 'Elvis'.

Nije dugo prošlo do novih šuškanja o zdravstvenim problemima slavnog oskarovca, a sve zbog vidno promijenjenog fizičkog izgleda-

Radi li na novoj ulozi za koju je bilo potrebno drastično skinuti kilograme ili ima zdravstvenih problema? Svi se ovih dana pitaju isto, a sve zbog novih fotografija Toma Hanksa koje su obišle svijet putem portala i društvenih mreža.

Nakon što je ulovljen u izlasku sa svojom dugogodišnjom suprugom Ritom Wilson, 65-godišnji holivudski velikan tema je svih medija.

Na fotografijama se vidi da je Hanks vidno izgubio kilograme te izgleda mnogo slabije no inače.

Podsjetimo, Rita i Tom 2020. godine oboljeli su od covida-19 te su javno dali do znanja kako im je ta bolest oštetila organizam. Tom je jedno vrijeme bio i u bolnici.

Nakon toga, Hanks je u lipnju ove godine u Sydneyju u Australiji, tijekom svjetske premijere novog filma o Elvisu Presleyju, na pozornici pokušao sakriti da mu ruke jako drhte. Omiljeni glumac uspio je zabrinuti obožavatelje i kolege, a izgleda da ima problema s tremorom, koji obilježavaju ritmični, izmjenični ili oscilirajući pokreti, a može se odnositi na pojačavanje pokreta, primarni poremećaj ili simptom oštećenja malog mozga ili pak Parkinsonovu bolest.

Posebno se javlja tijekom razdoblja povećanog stresa, s čime se Hanks zasigurno susreo u posljednjim mjesecima turneje na kojoj promovira novi film.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo