18°C
Mostar 20°C
Tuzla °C
Banja Luka 24°C
Bihać 20°C

19.08.2022 / 08:55 Zanimljivosti - Sarajevo

Zagrijte se za posljednju festivalsku noć uz kaficu i druženje sa Đurom

Zagrijte se za posljednju festivalsku noć uz kaficu i druženje sa Đurom
Foto: Vijesti.ba

Već 28 godina, sarajevska rutina početkom druge polovine augusta se zna: kafica u Delikatesnoj ili Kawi, koji dogovor, đir po gradu, i onda opet kafica.

Naravno, vrijeme je Sarajevo Film Festivala, kada se vidimo s ljudima s kojima se možda nismo vidjeli godinama, a koji su došli u grad za festival.

Vrijeme festivala je najuzbudljivije doba godine, kada se mnogo toga dešava što nije usko vezano za filmove, ali i te kako povećava uživanje u njima. Uvijek su tu novi proizvodi, nove tradicije, neka nova saznanja koja se pokažu kao korisna i koja zadržavamo i nakon što Festival prođe.

Ove godine imamo priliku vidjeti i čuti zašto trebamo vjerovati nauci, koji su to bolji izbori i kako ostati vjeran tom izboru. Sve to na jednom mjestu i tokom jednog događaja. IQOS Zona za zagrijavanje, smještena tokom čitavog trajanja Festivala u parku kod knjižare „Svjetlost“ mjesto je koje tokom festivala ne bi trebalo zaobići, a posljednjeg dana, 19. augusta, će ugostiti Branka Đurića Đuru, sarajevsku legendu i sigurno jednog od najpoznatijih glumaca na ovim prostorima. Uz razgovor i kafu, čuveni Đuro će podijeliti svoju priču kako je postao dio IQOS svijeta i svoja iskustva korištenja ovog revolucionarnog uređaja.

Mnogi su već iskoristili ovu šansu, kako bi uz kafu i razgovor saznali sve prednosti ovog uređaja, a oni koji to već znaju, su učvrstili svoja uvjerenja i povezali se sa istomišljenicima čiji broj raste iz dana u dan.

A ako želite da posljednju festivalsku noć zatvorite u velikom stilu, pridružite nam se u Titovoj ulici gdje će DJ Solomun, jedan od najpoznatijih majstora ovoga zanata u svijetu, održati koncert za pamćenje. Čekamo vas!




(Vijesti.ba)

 

Izdvajamo