-2°C
Mostar 4°C
Tuzla 1°C
Banja Luka 2°C
Bihać 2°C

10.08.2022 / 12:09 Muzika i Film - Sarajevo

Velika zabava na Eiffelovom mostu od 12. do 19. augusta

Velika zabava na Eiffelovom mostu od 12. do 19. augusta
Foto: Agencije

Na Eiffelovom mostu u centru Sarajeva kao i prethodnih godina bit će organizovana zabava pod nazivom Authority Partners Bridge koji će se održati od 12. do 19. augusta.

I ove godine kao i prethodnih godina neće nedostajati zabave na Authority Partners Bridgeu.Inace, “Authority Partners, je globalna softverska kompanija, koja je već 17 godina jedna od najuspješnijih i najprosperitetnijih bosanskohercegovačkih IT kompanija.

Authority Partners ove godine u periodu od 12.do 19. avgusta bit će sinonim za dobar provod, druženje i uživanje na najboljij lokaciji u glavnom gradu BiH, Sarajevu na Ajfelovom mostu.

Riječ je o odlično pripremljenom programu, koncertima i svirkama koje će biti prilagođene svačijem ukusu. Nastupat će izvođači iz skoro cijele regije kao i izvodjači iz BiH.

Prvu noć, 12. augusta, prisutne će zabavljati hrvatska pjevačica i umjetnica Ida Prester & Lollobrigida koja će zasigurno oduševiti izvedbom svojih najvećih hitova među kojima su i nezaobilazni „Dodir“, „Minuta“, i „Kvar”, odnosno romantično-plesni muzičke numere koje su mnogima obilježili razdoblje lockdowna, ali i uz koje smo se zaljubljivali, sanjali zabranjene dodire i putovali na more.

Osim njih, posjetitelje očekuju i nastupi grupe Hladno Pivo, Cubismo,cover band Batty Boom,Mladi Sarajevski band Srklet,čuvene Crne Mambe kao i popularni Affter Afair i Gramophondzija.

Dok će sve prisutne prije nastupa navedenoh bandova i Dj zabavljati residwnt Dj Mahir Beathouse, poznat po svojoj saradnji sa jednim od najvećih zvijezda mizičke scene, Dinom Merlinom.

Posljednja noć je rezervisana za mladog bosanskohercegovačkog pjevača i kantautora Zlatana Karića.

(Vijesti.ba / N1)

Izdvajamo