8°C
Mostar 10°C
Tuzla 14°C
Banja Luka 14°C
Bihać 10°C

30.07.2022 / 23:15 Fudbal - Trener Sarajeva

Feđa Dudić: Hvala navijačima za aplauz kada je bilo 1:0, to ranije nije bio slučaj

Feđa Dudić: Hvala navijačima za aplauz kada je bilo 1:0, to ranije nije bio slučaj
Foto: Agencije
FK Sarajevo je ostvario novu pobjedu protiv ekipe FK Sloga sa 4:2. Ubjedljiva pobjeda i sjajna igra sigurno su razlog za sreću kod Feđe Dudića.

Nakon utakmice Dudić je istakao da je posebno zadovoljan zbog aplauza navijača pri gubitku na poluvremenu od 1:0.

"Drago mi je zbog pobjede. Drago mi je da nismo odustajali od svoje igre. Rekao sam da će Sarajevo igrati napadački i evo ide. Treba biti obaveza da se dođe na Koševo kada se igra subotom i nedjeljomHvala svima za podršku i za onaj aplauz kada smo gubili 1:0, to ranije nije bio slučaj, jer sam i ja ovdje svjedočio negodovanjima navijača. Bili smo mirni i na poluvremenu, napravili smo izmjene i stigli do zaslužene pobjede, opet na krilama izmjena. Sigurno da neke jače utakmice ne bi ovako okrenuli. Sloga se danas jako dobro predstavila, jer su stajali jako dobro u defanzivnom bloku. Mi smo ipak na kraju bili previše dominantni da oni nisu mogli taj pritisak izdržati", rekao je Dudić i najavio narednu utakmicu protiv Posušja:

"Sigurno da mi idemo svaku utakmicu na pobjedu. Također, protiv Posušja ćemo igrati da pobijedimo, nećemo nikoga podcijeniti, ali nećemo nikoga ni precijeniti."

(Vijesti.ba / Oslobođenje)

Izdvajamo