29°C
Mostar 34°C
Tuzla 32°C
Banja Luka 34°C
Bihać 33°C
Powered by Dark Sky

23.06.2022 / 12:51 BiH - Dugogodišnja podrška

BH Telecom podržava košarkaše u kolicima

BH Telecom podržava košarkaše u kolicima
Foto: BH Telecom
Evropsko prvenstvo za košarkaše u kolicima ECMBC Sarajevo 2022. održano je na Ilidži, uz učešće 14 reprezentacija podijeljenih u četiri grupe.

Na ovom prvenstvu odigrane su 43 utakmice a bilo je ukupno 350 gostiju iz više od 25 zemalja Evrope.

Na čelu naše reprezentacije bio je košarkaš koji je predsjednik Saveza BiH košarke u kolicima, gosp. Alaga Pašić. On nije krio zadovoljstvo sa sponzorstvom kompanije BH Telecom, pa se zahvalio na saradnji i izjavio:

„Mi smo jedna mala ekipa volontera koja bez pomoći sponzora ne bi mogla uraditi ništa. Mi imamo sjajnu podršku naših partnera, između ostalog i BH Telecoma koji nas dugi niz godina prati i daje podršku kroz značajna sredstva. Zahvaljujemo se svim našim sponzorima koji podržavaju naše utakmice i projekte“.

BH Telecom je društveno odgovorna kompanija koja podržava brojne projekte iz oblasti kulture, umjetnosti, nauke i sporta. Saradnja sa Savezom BiH košarke u kolicima traje dugi niz godina, i BH Telecom daje punu podršku sportistima čiji profesionalni rad jako cijeni i koji ostvarenim sportskim rezultatima na najljepši način doprinose promociji BiH.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo