16°C
Mostar 17°C
Tuzla 21°C
Banja Luka 20°C
Bihać 16°C

21.05.2022 / 20:15 Regija - Predsjednik Hrvatske

Milanović: Naprijed izdajnici, za Hrvate u BiH nož u leđa

Milanović: Naprijed izdajnici, za Hrvate u BiH nož u leđa
Foto: Pixsell

Zoran Milanović oglasio se na Facebooku drugi put u nekoliko dana, nakon što mjesecima nije koristio ovu društvenu mrežu za političke obračune.

"Vidim da združene snage udbaško-privatizacijskih gojenaca i Handžar medija od jučer navečer napinju te dvije vijuge koje imaju u glavi, kako bi lažljivo protumačili pismo koje sam poslao glavnom tajniku NATO, s uobičajenim molbom/zahtjevom da ga proslijedi svim članicama.

To je, glupa diplomatska braćo, prije svega pismo državama članicama, upućeno putem glavnog tajnika, koji u ovim pitanjima ionako nema pravo glasa", piše Milanović.

"I glupljima od vas jasno je da prema Ustavu RH nemam pravo u ovakvim oblicima komunikacije ići iznad ili mimo onoga što je usuglašena politika između Predsjednika Republike i Vlade. Isto, naravno, vrijedi i za svaku pa i za najkorumpiraniju i najgluplju Vladu.

Stav, kao što je poznato, nemamo, zato jer Plenković bojkotira sastanak VNS na kojem bi se stajališta o ovom vitalnom pitanju uskladila i usuglasila. Samo naprijed, izdajnici!

Za tursku blokadu pristupa dviju aspirantica imate puno razumijevanje i toplu riječ. Za Hrvate u BiH nož u leđa", piše Milanović.

(Vijesti.ba / Index)

Izdvajamo