8°C
Mostar 10°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 14°C
Bihać 11°C

11.05.2022 / 21:08 SHOW - Legendarni Anthony Hopkins

Jedan od najvećih glumaca svih vremena okušao se kao model

Jedan od najvećih glumaca svih vremena okušao se kao model
Foto: Anthony Hopkins / Agencije
Anthony Hopkins zaštitno je lice španskog heritage brenda Loewe za jesen 2022. Glumac je izjavio da je uživao snimajući kampanju u kojoj nosi otkačene mladenačke komade.

Na spomen Sir Anthony Hopkinsa svima nam je prva asocijacija filmska franšiza o jednom od najvećih psihopata na velikom platnu.

Na tu kartu igrala je i luksuzna modna kuća Loewe kad je vremešnu zvijezdu kultne sage "Kad jaganjci utihnu" angažirala kao modela.

Direktor Loewea Jonathan Anderson ispričao je za britanski "Vogue" da su se na društvenim mrežama mnogi u komentarima pozivali na rečenice iz filma stavljajući ih u modni kontekst što je, kaže, znak da su s Hopkinsom napravili odličan posao.

- Oh, i senatore, još jedna stvar: sviđa mi se vaše odijelo - poručio je u polu-šali slavnom glumcu jedan pratitelj na Instagramu, referirajući se na kultnu rečenicu njegovog lika Hannibala Lectera.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

Hopkins je za Loewe pozirao u komadima iz jesenske kolekcije, a ono što je posebno zanimljivo jest da se radi o kreacijama za mlade.

Uz džempere s upadljivim uzorcima, legendarni glumac zaštitno je lice i jesenskog kaputa koji je obrubljen sitnim zlatnim kuglicama, a u svim kombinacijama nosi njihove popularne Flow tenisice.

 image

Iza modnih fotografija s Hopkinsom stoji poznato ime Juergen Teller, kampanju je stilizirao Benjamin Bruno, a osim glumačke ikone na istoj kampanji radili su i glumci Josh O'Connor te Jessie Buckley te manekenka Kaia Gerber.

Inače, Hopkinsu ovo nije prvo koketiranje s modom. Tijekom glumačke karijere duge skoro 70 godina, između ostalog je bio model za muška odijela Brioni.

No, kako je i sam priznao tijekom kampanje za Loewe, nije očekivao da će ponudu iz modnog svijeta dobiti i u 84-toj godini života.


(Vijesti.ba / Gloria.hr)

Izdvajamo