8°C
Mostar 13°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 13°C
Bihać 9°C

09.05.2022 / 18:33 SHOW - Kraljica Letizia

Dobro krojena haljina stara tri godine za izgled od milion dolara

Dobro krojena haljina stara tri godine za izgled od milion dolara
Foto: Agencije
Kraljica Letizia ljubiteljica je klasično krojenih modnih komada koje laskaju njenoj figuri. Jednom kad kupi odjevni komad ona će ga nositi opet i iznova.

Pokazala je to nedavno u Madridu na sastanku po imenu "Konkurentske prednosti snimanja u Španiji", a u organizaciji državnog sekretara za telekomunikacije i digitalnu infrastrukturu, španske Filmske komisije te investicijske kompanije ICEX-Invest.

Španska kraljica za ovu je priliku odabrala crvenu haljinu A kroja s potpisom Caroline Herrere koju karakterizira zatvarač s prednje strane modela. Midi haljina bez rukava razotkrila je njenu preplanulu put, ali i fit figuru.

Kraljica Letizija u haljini Caroline Herrera

Kraljica Letizia u svojem ormaru ima ovu haljinu već oko tri godine. Prvi puta ju je nosila u rujnu 2019. godine na primanju u čast španske košarkaške reprezentacije. Tada ju je sparila s crvenim štiklama otvorenih peta.

Kraljica Letizija u haljini Caroline Herrera 2019. godine

Ovoga puta odlučila se za štikle u boji kože s vrtoglavom potpeticom koje su produžile cijelu figuru. Kombinaciju je zaokružila s crvenom torbicom zmijskog uzorka i visećim naušnicama brenda Jose Luis.

(Vijesti.ba / Zadovoljna.hr)

Izdvajamo