22°C
Mostar 23°C
Tuzla 24°C
Banja Luka 25°C
Bihać 25°C
Powered by Dark Sky

22.01.2022 / 09:59 SHOW - Prošao kroz crveno

Schwarzenegger učestvovao u saobraćajnoj nesreći u Los Angelesu

Schwarzenegger učestvovao u saobraćajnoj nesreći u Los Angelesu
Foto: TMZ
Glumac i političar Arnold Schwarzenegger učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u Los Angelesu, potvrdio je njegov glasnogovornik.

Lokalna policija je saopćila da je na križanju u Brentwoodu došlo do sudara četiri vozila u petak u poslijepodnevnim satima te da je jedna osoba povrijeđena.

Na fotografijama s mjesta događaja vidi se SUV vozilo koje je naletjelo na najmanje dva druga vozila, a u kadru je vidljiv i Schwarzenegger kako stoji u blizini. Njegov je glasnogovornik potvrdio da je Schwarzenegger bio za volanom SUV-a u trenutku nesreće.

Zasad niko nije priveden, a u policiji navode i da niko od učesnika nije bio pod utjecajem droge ili alkohola. Jedna osoba je prevezena u bolnicu, saopćila je policija, no smatra se da povrede nisu opasne po život, prenosi BBC.

Prema policijskom izvještaju do kojeg je došao CBS, vozač SUV-a bio je blizu raskrižja Bulevara Sunset i Avenije Allenford kada se sudario s crvenim Priusom koji se u tom trenutku okretao, no SUV je prošao kroz crveno i skrenuo ulijevo, nakon čega je Prius podletio pod SUV, a u sudaru su oštećena još dva vozila, jedno od njih je marke Porsche.

Schwarzeneggerov glasnogovornik kaže da glumac nije povrijeđen te da je na mjestu događaja razgovarao s pripadnicima hitnih službi te sa povrijeđenom osobom.

Policija je pokrenula istragu okolnosti nesreće, prenosi Jutarnji list.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo