13°C
Mostar 16°C
Tuzla 15°C
Banja Luka 16°C
Bihać 17°C
Powered by Dark Sky

17.01.2022 / 11:38 SHOW - Problemi sa grčevima u mišićima

Celine Dion zbog zdravstvenog stanja odlaže turneju

Celine Dion zbog zdravstvenog stanja odlaže turneju

Iako se prvobitno mislilo da je Celine Dion prekinula svoju turneju zbog pandemije korona virusa, razlog je njeno zdravstveno, prenose svjetski mediji.

“Zaista sam se nadala da ću biti dobro do sada, ali moram da budem strpljiva i držim se instrukcija doktora”, napisala je ona na Twitteru povodom odlaganja koncerata u Sjevernoj Americi, a u okviru “Courage” svjetske turneje.

Dion je prvobitno održala 52 koncerta do marta 2020. godine, kada je virus korona počeo da se širi svijetom, pa je planirala da turneju nastavi od 9. marta ove godine, i to nastupom u Denveru.

“Puno je organizacije i priprema za naš show, pa odluka koju donesemo danas utiče na odlaganje na najmanje dva mjeseca. Biće mi drago da se vratim na scenu potpuno zdrava, ali i kada svi prođemo ovu pandemiju. Jedva čekam da budem na sceni ponovo”, poručila je čuvena pjevačica.

Dion, koja ove godine puni 54, ima problema sa grčevima u mišićima, a prema zvaničnom saopštenju, to stanje je sprečava da nastupa i oporavak traje duže od očekivanog.

Datumi za koncerte u Evropi još uvijek nisu pomijerani, a prvi koncert zakazan je za 25. maj u Birminghemu.(Vijesti.ba)

Izdvajamo