7°C
Mostar 14°C
Tuzla 12°C
Banja Luka 13°C
Bihać 11°C

09.01.2022 / 21:13 BiH - Pomozi.ba

Vlastimiru Mijoviću potrebna pomoć

Vlastimiru Mijoviću potrebna pomoć
Foto: Arhiv
Vlastimiru Mijoviću, poznatom i priznatom bh. novinaru u oktobru prošle godine dijagnosticiran je rak pluća sa metastazama.

“Dragi moji, došlo je do grla”, riječi su našeg cijenjenog novinara Vlastimira Mijovića Vlaste kojem je potrebna naša pomoć, a vas molimo za podjelu apela. Za Vlastu smo odvojili broj 17006 kojim donirate 2 KM, a broj je jedinstven za sve bh. operatere, objavila je humanitarna organizacija Pomozi.ba.

Vlastimiru Mijoviću, poznatom i priznatom bh. novinaru u oktobru prošle godine dijagnosticiran je rak pluća sa metastazama. On se trenutno nalazi na liječenju u Istanbulu, a zbog teškog zdravstvenog stanja potreban mu je specijalni sanitetski avion za povratak kući u voljeno Sarajevo.

Za njegovo dosadašnje liječenje u Turskoj potrebno je 30.000 eura, plus 8.500 eura za sanitetski prevoz. Pored navedenog iznosa, potrebna su i dodatna finansijska sredstva za nastavak liječenja.

Naš Vlasta je svojim poštenim i iskrenim analitičarskim tekstovima i neovisnim karakterom dotakao mnoge živote u BiH, ali i šire. Pomozimo Vlasti da pobijedi još jednu bitku, jer kako je nedavno sam napisao: „Nošen svojim i vašim krillima, ne mogu da ne uspijem.“

Kako pomoći Vlastimiru Mijoviću pogledajte ovdje.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo