3°C
Mostar 9°C
Tuzla 7°C
Banja Luka 8°C
Bihać 5°C

04.12.2021 / 22:56 SHOW - Prošlog novembra

Balašević svojoj porodici prije smrti poslao oproštajni mail

Balašević svojoj porodici prije smrti poslao oproštajni mail

Porodica Đorđa Balaševića gostovala je u emisiji TV lica kao sav normalan svet, a njegova kći Beba Balašević ispričala je da je Balašević prošlog novembra, tri mjeseca prije smrti, porodici poslao mejl koji je bio oproštajno pismo za njegovu porodicu.

Beba je ispričala da je Balašević porodici poslao mejl u novembru i napomenula da su se svi strašno bojali tog mjeseca jer ga je Balašević spomenuo u svojoj pjesmi Drvena pesma, piše Index.hr.

Rekla je da ju je nervirao ton kojim je napisan mejl jer je govorio o tome šta njegova porodica treba činiti kada njega više ne bude.

"To nije bio spisak zahtjeva, već kao Kiplingova pesma. Neće biti nikad objavljena jer je to nešto između njega i nas. Kad sam to dobila, nisam željela čitati. Sve nas je pripremio na to. Jedna od poruka je bila kako da se ponašamo kad 'plotun bljuvotina' krene na njegovu porodicu, govorio je kako da se odnosimo prema njegovom autorstvu. Mi to sada provodimo, kao čovjeku koji nam je ispunjavao sve želje", ispričala je Beba.

 


(Vijesti.ba)

Izdvajamo