25°C
Mostar 29°C
Tuzla 28°C
Banja Luka 26°C
Bihać 25°C
Powered by Dark Sky

03.12.2021 / 11:56 Muzika i Film - Nakon tragedije

Objavljen cijeli intervju s Baldwinom: Karijera mi je možda gotova

Objavljen cijeli intervju s Baldwinom: Karijera mi je možda gotova
Foto: Screenshot

Sinoć je na televiziji ABC i njihovom YouTube kanalu objavljen cijeli intervju američkog glumca Aleca Baldwina u kojem tvrdi da on nije kriv za smrt snimateljice Halyne Hutchins na setu filma Rust.

"Samo je jedno pitanje koje treba odgovor, a to je kako je tamo završio pravi metak. Neko je stavio pravi metak u pištolj, metak koji nije trebao biti na setu. Neko je odgovoran za to što se dogodilo. Ne mogu reći ko je to, ali znam da nisam ja", ispričao je Baldwin.

Tvrdi da ne zna što se dogodilo i kako je pravi metak završio na filmskom setu. Dodao je da je spreman napraviti što god je potrebno da se ovako nešto više nikad ne ponovi. Rekao je da se ne osjeća krivim za ono što se dogodilo, piše Index.hr.

"Ne. Ne. Možda bih se ubio da se osjećam odgovornim i to ne kažem olako. To sada stalno sanjam. Idem kroz svaki dan i proživljavam ga, onda se srušim na kraju dana. Emotivno, kolabiram", rekao je Alec u intervjuu i dodao da ga je smrt snimateljice Halyne Hutchins dovela do toga da se upita želi li više snimati filmove te kako ne može zamisliti da više ikada snima neki film s oružjem.

"J**e mi se više za moju karijeru", rekao je glumac. Novinar ga je pitao znači li to da je njegova karijera gotova, na što je Alec zaključio "da bi mogla biti".

Inače, u dijelu intervjua koji je objavljen u srijedu glumac tvrdi da nije povukao okidač pištolja.

"Gledajte, okidač nije bio povučen. Ja ga nisam povukao. Ne, ne i ne. Nikada ne bih uperio pištolj u nekoga i povukao okidač. Nikada!", tvrdio je Baldwin i rekao kako mu nije jasno kako se pravi metak pojavio na snimanju vesterna.(Vijesti.ba)

 

Izdvajamo