°C
Mostar 10°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 14°C
Bihać 12°C

29.11.2021 / 20:37 Fudbal - Žestok odgovor

Ronaldo napao urednika France Footballa: Neprihvatljivo je što je napravio, lagao je

Ronaldo napao urednika France Footballa: Neprihvatljivo je što je napravio, lagao je
Foto: Instagram

Cristiano Ronaldo žestoko je napao Pascala Ferrea, urednika France Footballa. Portugalski nogometaš oglasio se na Instagramu direktnim obraćanjem Ferreu uoči dodjele Zlatne lopte u Parizu.

Podsjetimo, Ferre je rekao da Ronaldo želi završiti karijeru s više osvojenih Zlatnih lopti od Lionela Messija. Portugalac je pet puta dobio tu titulu, a Messi šest.

"Ronaldo ima samo jednu ambiciju, a to je da se oprosti s više osvojenih nagrada Ballon d'Ora od Messija. To znam jer mi je rekao", izjavio je Ferre.

Ferreova izjava natjerala je Ronalda na žestok odgovor.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

"Pascal Ferre je lagao. Koristio je moje ime kako bi promovirao sebe i list za koji radi. Neprihvatljivo je da osoba odgovorna za dodjelu tako prestižne nagrade može lagati na ovaj način, s apsolutnim nepoštivanjem nekoga tko je uvijek poštivao France Football i Zlatnu loptu. I danas je opet lagao, opravdavajući moj izostanak s gala večere navodnom karantenom, koja ne postoji.

Uvijek želim čestitati onima koji pobjeđuju, u okviru sportskog duha i fair-playa kojim se u karijeri vodim od početaka, i to činim jer nikad nisam ni protiv koga. Uvijek pobjeđujem za sebe i za klubove koje predstavljam. Pobjeđujem za sebe i za one koji me vole. Ne pobjeđujem ni protiv koga, piše Index.hr.

Najveća ambicija moje karijere je osvajanje državnih i međunarodnih naslova za klubove koje predstavljam i za svoju reprezentaciju. Najveća ambicija moje karijere je biti dobar primjer svima koji jesu ili žele biti profesionalni nogometaši. Najveća ambicija moje karijere je ostaviti svoje ime zapisano zlatnim slovima u povijesti svjetskog nogometa.

Na kraju ću reći da je moj fokus već na sljedećoj utakmici Manchester Uniteda i na svemu što, zajedno sa svojim suigračima i našim navijačima, još možemo ostvariti. Ostalo? Ostalo je samo ostalo...."

 


(Vijesti.ba)

Izdvajamo