8°C
Mostar 10°C
Tuzla °C
Banja Luka 13°C
Bihać 11°C

24.11.2021 / 16:19 Fudbal - Reketiranje

Legendarni napadač iz Serie A mora u zatvor zbog iznude mafijaškom metodom

Legendarni napadač iz Serie A mora u zatvor zbog iznude mafijaškom metodom
Foto: EPA

Fabrizio Miccoli mora u zatvor. Miccoli je osuđen za reketarenje novca uz pomoć Maura Laucirelle, mafijaša i šefa mafije u Palermu, koji je osuđen na sedam godina zatvora.

Bivši napadač Juventusa i Palerma sa svojim će odvjetnicima izabrati zatvor u kojem će odslužiti kaznu, a Gazzetta dello Sport piše da mu je odlazak u zatvor neizbježan, bez obzira na žalbu.

Prije deset godina Miccoli je pokušao uzeti 12 tisuća eura pod nasiljem i prijetnjama. Htio je iznuditi novac od Andree Graffagninija, vlasnika jednog noćnog kluba. Tada se služio mafijaškim metodama, piše Index.hr.

Miccoli je tijekom karijere igrao za Casarano, Ternanu, Juventus, Perugiu, Fiorentinu, Benficu, Palermo, Lecce i Birkirkaru. Bio je član slavnog Juventusa s Alessandrom Del Pierom, Gianluigijem Buffonom, Pavelom Nedvedom, Davidom Trezeguetom... Karijeru je završio 2015. godine na Malti, gdje je nastupao za Birkirkaru.

Najbolje je igrao u Palermu od 2007. do 2013., kad je zabio 74 gola u 165 utakmica. Za Italiju je nastupio deset puta i postigao dva gola.



(Vijesti.ba)

Izdvajamo