9°C
Mostar 11°C
Tuzla 15°C
Banja Luka 15°C
Bihać 10°C

22.11.2021 / 11:25 Muzika i Film - Velika filmska imena

Monica Belluci u pregovorima za ulogu u "Južnom vetru", dva holivudska glumca već potpisali ugovor

Monica Belluci u pregovorima za ulogu u "Južnom vetru", dva holivudska glumca već potpisali ugovor

Monica Belluci, jedna od najljepših žena svijeta u pregovorima je za ulogu u "Južnom vetru". Holivudski glumac William Baldwin i Michal Madsen glumit će u nastavku poznate franšize, prema pisanju srbijanskih medija.

- Izuzetno mi je drago što će William Baldwin i Michal Madsen biti dio serije "Južni vetar". Ovo je prvi prvi put posle mnogo godina da tako velike i priznate holivudske zvijezde učestvuju u nekom srpskom projektu. Saradnja sa njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svjetske zvijezde - rekao je Miloš Avramović za srbijanske medije.

Dodao je da su njih dvojica već potpisali ugovore, a da će Monica Belluci to vjerovatno uskoro učiniti.

- Sa Monicom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude dio tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko snimajućih dana u Italiji i nekoliko u Srbiji - dodao je.

Baldwin i Madsen će u "Južnom vetru" igrati američke agente.

- Oni će u seriji štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu. Planirano je da dođu u Srbiju na proljeće ili početkom ljeta i sve vrijeme snimaju ovdje, najviše u Beogradu. William i Michal su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti dio naše ekipe - kaže Avramović.



(Vijesti.ba)

Izdvajamo