-2°C
Mostar 3°C
Tuzla 0°C
Banja Luka 1°C
Bihać 4°C
Powered by Dark Sky

22.11.2021 / 10:23 Crna hronika - Trebinje

Uhapšen zbog sumnje da je protivpravno lišio slobode jednu osobu

Uhapšen zbog sumnje da je protivpravno lišio slobode jednu osobu

Osoba Z.V. iz Trebinja uhapšena je juče zbog sumnje da je izvršio krivična djela "Lažno predstavljanje i "Protivpravno lišenje slobode", saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

"Policijskoj stanici Trebinje, 20.11.2021. godine, prijavljeno da je nepoznata osoba, oko 22 časova, protivpravno lišila slobode osobu J.B. iz Trebinja. Odmah po zaprimanju prijave policajci Policijske uprave Trebinje izvršili su pretragu terena i oko 22,30 časova, na putu za Grad Sunca pronašli lice inicijala J.B", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su kriminalističkom obradom nad Z.V. i operativnim radom policajaca utvrđeno je da je osoba Z.V. 17.11.2021. godine, na isti način pokušala protivpravno lišiti slobode osobu N.V. iz Trebinja.

"Izvršenim testitanjem na prisustvo opojnih droga u organizmu kod Z.V. je utvrđeno prisustvo opojnih droga", istakli su iz PU Trebinje.

Nakon dokumentovanja i kompletliranja predmeta protiv navedene osobe će Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje biti dostavljen Izvještaj o izvršena dva krivična djela "Lažno predstavljanje" i "Protivpravno lišenje slobode" od kojih je jedno u pokušaju.(Vijesti.ba)

Izdvajamo