9°C
Mostar 12°C
Tuzla 15°C
Banja Luka 15°C
Bihać 11°C

21.11.2021 / 11:34 Košarka - U emisiji Sportlight

Nurkić odgovorio Čoviću: Kada vas kriminalac proziva to znači da radite dobro

Nurkić odgovorio Čoviću: Kada vas kriminalac proziva to znači da radite dobro
Foto: Screenshot

Nurkić je bio gost nove epizode emisije Sportlight, autora Igora Miklje, a za Sport Klub je govorio o svojoj karijeri, o aktuelnim sportskim ali i političkim temama, kao i o potencijalnom igranju za Crvenu Zvezdu ili Partizan.

U jednoj od prethodnih emisija Sportlighta, predsjednik Crvene Zvezde je izjavio da Nurkić zbog “neprimjerenih” izjava u prošlosti ne bi mogao igrati za ovaj klub ma koliko im takav centar bio potreban.

Bh. košarkaš je imao priliku da odgovori.

“Kada vas kriminalci prozivaju, onda znate da radite nešto dobro, je l’ tako? Za dotičnog nemam baš puno riječi. Za mene postoji samo jedan klub u Beogradu, a to je Partizan, tako da svakako ja ne bih mogao da igram za Zvezdu, htio on to ili ne“, rekao je Nurkić u razgovoru za Sport Klub.

Nurkić je prokomentarisao i jednu fotografiju na kojoj sjedi za stolom sa Goranom Dragićem, Bobanom Marjanovićem, Nikolom Vučevićem, Vlatkom Čančarom, Nikolom Jokićem, Lukom Dončićem, Ivicom Zubcem i Mariom Hezonjom.

“Uvijek je moglo zajedno, to vam je dokaz ko sam ja u suštini. Nikada neće biti problem sa normalnim ljudima koji vole svoje i poštuju svoje. To apsolutno nije problem“, istakao je Nurkić i uz osmijeh nastavio o tome da li se dogodila ta „čuvena žurka“ iste večeri o kojoj se spekulisalo:

"Mislim da će nam Luka Dončić zamjeriti ako to sve iznesemo, tako da je bolje da ostane među nama“, zaključio je bh. centar.


(Vijesti.ba / SC)

 

Izdvajamo