-1°C
Mostar 4°C
Tuzla 2°C
Banja Luka 3°C
Bihać 2°C
Powered by Dark Sky

20.10.2021 / 15:23 SHOW - Objavila na Instagramu

Severina dobila još jednu plavu kovertu od Milana Popovića

Severina dobila još jednu plavu kovertu od Milana Popovića
Foto: Instagram

Severina je na svom Instagram profilu objavila novu tužbu koju je primila od bivšeg partnera Milana Popovića.

Uz fotografije papirologije objavila je i tekst u kojem otkriva koliko je tačno tužbi dobila od Milana Popovića.

-Dobar dan ekipa, kako je? Kod mene sve po starom. Dobila sam još jednu plavu koverticu. ”Čovjek koji me tuži “je isti onaj čovjek koji je dao demantij da nije bjesomučno dizao tužbe protiv mene. I da ih nije bilo 60. Tačno. Od 2019. ta se brojka popela na više od 70. Tužio me ne samo bjesomučno u Hrvatskoj, ”Čovjek koji me tuži”, tužio me i u Srbiji da mi se potpuno oduzme starateljstvo?!? Viši sud u Srbiji je to odbacio. Sad je poslao prijedlog ili tužbu za nedozvoljeno objavljivanje njegove adrese iako je ta adresa i kuća ne samo izlazila u medijima, nego je “čovjek koji me tuži “ iz te iste kuće davao brojne intervjue. Kuća iz koje je davao intervjue i uvjerio sve da u njoj i živi bila je pod zaštitom grada Zagreba, ali je “čovjek koji me tuži “nekako od prošle vlasti grada Zagreba dobio dozvolu za rušenje iste. Osim toga vlasnik te kuće je neka firma na Cipru pa ne znam zašto me tuži onaj koji me tuži?. Izašlo je bezbroj medijskih natpisa o tome da je pokupovao “pola Hrvatske” i sve su lokacije medijski otkrivene. Kuća preko puta moje zgrade na kojoj je kamera koja snima moju zgradu također je u vlasništvu ”čovjeka koji me tuži, ali su fiktivni vlasnici izvjesna braća Matić, stoji u Severininoj objavi.

Podsjećamo, Severina je početkom oktobra objavila fotografiju na kojoj se vidjelo da je Milan Popović podnio tužbu protiv nje.

U nedavnom intervjuu je rekla da je Milan podnio mnogo tužbi protiv nje. Ispričala je i da je Milanu navodno lično zasmetalo kad je saznao da ima dečka Igora Kojića te da je tad počeo stalno dizati tužbe protiv njih.

- Milan je Igora pet godina našeg braka i suživota, očuha svog djeteta, uvijek nazivao trećom osobom. A otkad sam bila s Igorom, diže tužbe, danas ih je mislim više od 60, protiv mene, Igora, Igorova oca, moje nećakinje, mojih prijateljica, bliskih saradnika i advokata, protiv svih ljudi oko mene i koji mi nešto u životu znače, rekla je Severina u intervjuu za hrvatske medije.(Vijesti.ba)

Izdvajamo