8°C
Mostar 10°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 13°C
Bihać 11°C

18.10.2021 / 22:39 Svijet - Energetski forum

Rusi napali voditeljicu: Dodirivala je kosu i oblizivala usne kako bi omela Putina

Rusi napali voditeljicu: Dodirivala je kosu i oblizivala usne kako bi omela Putina
Foto: Screenshot

Amerikanka Hadley Gamble s televizijskog kanala CNBC moderirala je sjednicu energetskog foruma u Moskvi na kojoj je sudjelovao i ruski predsjednik Vladimir Putin, no njezin voditeljski angažman žestoko je kritizirao ruski državni TV kanal navodeći kako je Gamble "namjerno igrala na kartu seksepila kako bi odvratila Putinovu pažnju".

Na to je u svojoj TV emisiji na kanalu Rossiya 1 ukazao Vladimir Solovjev, Putinov "dežurni glasnogovornik" i "propagandist", tvrdeći kako je Hadley ciljano pokušala zbuniti ruskog vođu. Emitirana snimka kojom je to želio potkrijepiti uglavnom se fokusirala na njezine noge, dok je drugi voditelj zaključio kako je voditeljica itekako vješto koristila i "govor tijela".

- Putina je neuspješno pokušavala izbaciti iz takta. Ukratko, Hadley se ponašala vrlo odvažno, otvoreno se prikazala kao seksualni objekt, bez ikakva straha da bi je feministkinje mogle kritizirati... Imam osjećaj da se jako temeljito pripremala za susret s ruskim predsjednikom, kao da ide na modnu pistu...

Skinula je nekoliko kilograma, utegnula se u malu crnu haljinu i raspustila kosu, a kako bi si vizualno produžila noge, obula je par Louboutin štikli s petom od 12 centimetara - i sam dizajner Christian Louboutin svojedobno je rekao da takve cipele 'moraju izgledati dobro na goloj ženi jer joj daju tu uzvišenu dozu seksualnosti'..., rekao je Solovjev, piše Jutarnji list.

a

- Osim toga, Hadley Gamble pred Putina je došla bez čarapa, a i ruke su joj bile gole. Noge su pak bile namazane svjetlucavim (šljokičastim) uljem, a što je tek radila s tim nogama?! Sve u svemu, ništa na njoj nije bilo prikladno za posao.

Neprestano si je dodirivala kosu i oblizivala usne pokazujući jezik - sve su to vrlo seksualne geste - rekao je Solovjev, no nije kritizirao Putina koji je Hadley u jednom trenutku usred razgovora o plinskom ratu u Europi nazvao "lijepom i atraktivnom ženom", zbog čega su ga neki strani mediji odmah proglasili seksistom.



(Vijesti.ba)

 

Izdvajamo