10°C
Mostar 12°C
Tuzla 15°C
Banja Luka 15°C
Bihać 11°C

14.10.2021 / 23:12 Crna hronika - Tragedija u Bijeljini

Kvarcna grijalica izazvala požar, jedna osoba smrtno stradala

Kvarcna grijalica izazvala požar, jedna osoba smrtno stradala
Ilustracija

Jedna osoba smrtno je stradala u požaru koji je večeras izbio u kući u Bijeljini, a uviđajem je utvrđeno da je smrt, najvjerovatnije, nastala gušenjem ugljenmonoksidom, rečeno je Srni u bijeljinskoj Policijskoj upravi.

Policijskoj stanici Bijeljina jedan u 18.30 sati prijavljeno je da se osoba iz ovog grada čiji su inicijali B.Đ. (58) ne javlja na telefon, a da se kuća ne može otključati.

Policijski službenici su postupili po prijavi i zajedno sa osobom koja je prijavila slučaj ušli u kuću i zatekli tijelo B.Đ.

Na lice mjesta su izašli pripadnici Vatrogasne jedinice Bijeljina, koji su prekinuli dovod struje, a uviđaj su izvršili radnici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Bijeljina.

Uviđajem je utvrđeno i da je požar izazvala kvarcna grijalica koja se nalazila uz krevet, te da se požar sam ugasio. Vanjski pregled tijela je izvršio mrtvozornik, koji se izjasnio da nema tragova nasilne smrti.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac, koji je naredio da Tužilaštvu bude podnesen izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

 

(Vijesti.ba / Srna)

Izdvajamo