10°C
Mostar 11°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 15°C
Bihać 10°C

09.10.2021 / 20:45 SHOW - Otkrila detalje

Britney Spears piše knjigu o ubijenoj djevojci i njenom zarobljenom duhu

Britney Spears piše knjigu o ubijenoj djevojci i njenom zarobljenom duhu
Foto: Instagram

Pjevaćica Britney Spears na Instagramu je objavila kako piše knjigu i otkrila neke detalje iz nje.

"Pišem knjigu o djevojci koja je ubijena. Njen duh zaglavio je u limuzini zbog traume i boli, a djevojka ne zna kako prijeći u svijet koji poznaje. Nakon što je tri godine bila zarobljena u limuzini, postojanje njenog duha ovisi o odrazu iz ogledala", započela je Britney.

"Nema nikoga kome može vjerovati, ali nešto se dogodi i ona shvati kako prijeći u svijet u kojem joj je porodica. Kada njen duh izađe iz limuzine mora odlučiti hoće li otići do ljudi koji su je ubili ili stvoriti potpuno novi život. Više joj nije potrebno ogledalo", rekla je pjevačica piše Index.hr.

Duh iz njene knjige pomoću molitve pronalazi način izlaska i djevojka se mora suočiti s brojnim stvarima iz stvarnog svijeta, između ostalog ponovo mora naučiti pisati svoje ime, no druge detalje iz knjige Britney nije htjela otkriti.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Pratitelji su oduševljeni saznanjem da Britney piše knjigu.

"Ovo je priča o djevojčici imena Britney", "Bestseller u nastajanju", "Predivan način da iskažeš što osjećaš. Možeš ti to", "Bravo Britney, ne mogu dočekati da pročitam knjigu", "Ova knjiga zvuči odlično", nizali su se komentari.



(Vijesti.ba)

Izdvajamo