11°C
Mostar 13°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 17°C
Bihać 12°C

14.09.2021 / 18:36 Tenis - TK "Mostar Stari Grad"

YOSHI KUP 2021.: Uspješno završen teniski turnir za dječake i djevojčice

Teniski klub Mostar Stari Grad bio je organizator turnira pod nazivom YOSHI KUP 2021. – by BH TELECOM, koji je organizovan 11. i 12. septembra u Mostaru, za dječake i djevojčice.

Rezultati po nivoima:

Zeleni nivo – dječaci:

1. Borna Dujmović – TK Mostar
2. Sergej Petrović – TK Tini (Trebinje)
3. Dražen Primorac – TK Mostar
3. Julijan Sabljić – TK Atletik (Ljubuški

Zeleni nivo – djevojčice:

1. Matea Kepnik – TK Winner (Sarajevo)
2. Iman Vejzović – TK Mostar Stari Grad
3. Staša Janković – TK Tini (Trebinje)
3. Mia Vuković – TK Foča

Rezutate za nivoe crveni i narandžasti (dječaci i djevojčice), možete pogledati u prilogu:



“Uz puno rada, truda i odricanja priveli smo kraju drugi po redu dječiji turnir YOSHI KUP. Veliko hvala našem glavnom sponzoru BH TELECOMU kao i ekipi Print centar GREEN na podršci! Turnir se održao u tri različite kategorije (crveni, narandžasti i zeleni nivo), navode iz Tenis kluba “Mostar Stari Grad”.

Odlično vrijeme, sjajni mečevi, druženje, proslava rođendana, više od 70 učesnika, YOSHI poklon paketi iznenađenja za najbolje igrače turnira, sparing mečevi… samo su neki od razloga da nas iduce godine opet posjetite i da se svi zajedno družimo i zajedničkim snagama podižemo ovaj turnir na još jedan veći nivo u odnosu na ovu godinu. Također se zahvaljujemo i našem gostu Ivanu Dodigu gdje mu ovim putem još jednom čestitamo na svim dosadašnjim rezultatima, kao i na otvaranju turnira i obraćanju mladim teniserima i teniserkama”, navodi se u saopćenju TK “Mostar Stari Grad”.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo