8°C
Mostar 11°C
Tuzla 11°C
Banja Luka 11°C
Bihać 10°C

11.09.2021 / 12:31 Muzika i Film - Omiljeni par

Jennifer i Ben u centru pažnje na premijeri u Veneciji

Otkako je u javnost izašla informacija da se Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovno viđaju, svi svjetski mediji bruje o povratku Bennifer, jednog od omiljenih celebrity parova s početka 2000. godina.

Ovaj slavni duo već je više puta snimljen zajedno u javnosti unatrag nekoliko mjeseci i iako su mnogi sumnjali da se radi o PR egzibiciji, njihovo sinoćnje pojavljivanje na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji dalo je naslutiti da je ova novo otkrivena ljubav ipak stvarna, piše Journal.hr

Ne samo da su svečanim sagom filmske smotre prošetali nasmijani od uha do uha i zaljubljenih pogleda, već su u kratkih nekoliko minuta Jennifer i Ben postali nova vruća vijest u skoro svakom kutku svijeta, koja je u potpunosti preplavila društvene mreže.

Bennifer u ovom novom izdanju izgleda doista sjajno, a vrijedno je spomenuti i razlog njihova spektakularnog pojavljivanja na crvenom tepihu. Riječ je o filmu The Last Duel, koji je jučer imao svečanu premijeru u Veneciji. Ben je njegov izvršni producent i scenarist, a uz njega glavne uloge igraju Jodie Comer i Matt Damon.



(Vijesti.ba)

Izdvajamo