0°C
Mostar 5°C
Tuzla 4°C
Banja Luka 3°C
Bihać 0°C

05.09.2021 / 17:15 SHOW - Imala je 39 godina

Pjevačica Sarah Harding preminula od raka dojke

Pjevačica Sarah Harding preminula od raka dojke
Foto: Vijesti.ba
Pjevačica i TV ličnost Sarah Harding preminula je od raka dojke, javljaju britanski mediji. Imala je 39 godina.

"Slomljenog srca danas prenosim vijest da je moja lijepa kći Sarah nažalost preminula. Mnogi od vas znaju za njenu borbu s rakom i da se tako snažno borila od dijagnoze do posljednjeg dana. Jutros se mirno iskrala, prenosi Index.hr.

Želim zahvaliti svima na podršci u protekloj godini. Sari je to značilo sve i dalo joj je veliku snagu i utjehu. Znala je da je voljena.

Znam da ona ne bi htjela da je pamtite po borbi protiv ove strašne bolesti - bila je sjajna zvijezda i nadam se da ćete je se tako sjećati", napisala je na Instagramu njena majka Marie.

Bivša članica benda Girls Aloud 2020. je podijelila da boluje od raka dojke.

"Nema lakog načina da vam ovo kažem. Ranije ove godine dijagnosticiran mi je rak dojke, a prije nekoliko tjedana primila sam užasne vijesti da se počeo širiti i po drugim dijelovima tijela. Trenutno idem na kemoterapiju i borim se najjače što mogu. Razumijem da je šokantno pročitati nešto ovakvo na društvenim mrežama, ali prošlog tjedna pojavila se vijest da sam viđena u bolnici, pa mislim da je vrijeme da ljudi saznaju što se događa", napisala je tad.

U svojim memoarima Hear Me Out opisala je neke od najtežih trenutaka tijekom borbe s ovom zloćudnom bolesti.

"Liječnik mi je prije nekoliko mjeseci rekao da će mi predstojeći Božić vjerojatno biti posljednji. Ne želim uopće znati takvu prognozu, ne znam zašto bi to itko želio", podijelila je te dodala da je zbog pandemije odgađala odlazak liječniku.

"Nemojte da vam pandemija bude izgovor kao što je bio meni. Nemojte odgađati odlazak u bolnicu. Za mene je sad kasno", upozorila je.

Sarah je u bendu Girls Aloud pjevala od 2002. do 2013. godine. Fanovi i kolege opraštaju se na društvenim mrežama.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo