12°C
Mostar 17°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 14°C
Bihać 14°C
Powered by Dark Sky

24.08.2021 / 13:03 SHOW - Restoran "Ezza"

Džeko otvara restoran u Dubrovniku: Ovo je naš način da vas usrećimo

Džeko otvara restoran u Dubrovniku: Ovo je naš način da vas usrećimo
Foto: Facebook
Kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko sa suprugom Amrom nalazi se u Dubrovniku, a glavni povod njegove posjete hrvatskom gradu je pokretanje novog biznisa.

Naime, bračni par Džeko, u društvu još jednog bračnog para, Sarah Čerkez i Armina Hadžića, danas otvara restoran "Ezza" u Dubrovniku. Ovo će biti drugi Edinom objekat jer je 2019. zajedno sa svojim prijateljem Mihom Obradovićem otvorio i nargila bar "Ritual".

Ovim povodom napadač Intera je na svom FB profilu napisao sljedeće:

"Dubrovnik je mjesto gdje sam se uvijek osjećao kao kod kuće i gdje ljetujem sa svojom porodicom. Ovdje sam želio otvoriti restoran drugačiji od ostalih, za sve one koji vole Dubrovnik jednako kao i ja. Usput, imao sam sreću da upoznam Armina Hodžića, mog poslovnog partnera, koji dijeli istu strast prema izuzetnoj gastronomiji. Nakon mjeseci napornog rada i predanosti kako bi sve bilo savršeno, EZZA Steak & Cocktail Bar je zaživio. S ponosom objavljujemo da ćemo biti otvoreni od 24. augusta, svaki dan od 19 sati do ponoći. Ovo nije samo restoran, ovo je naš način da vas usrećimo", napisao je Džeko.(Vijesti.ba)

Izdvajamo