12°C
Mostar 17°C
Tuzla 13°C
Banja Luka 13°C
Bihać 13°C
Powered by Dark Sky

23.08.2021 / 10:52 SHOW - Niš

Objavljen snimak napada Bjelogrlića na reditelja Antonijevića

Objavljen snimak napada Bjelogrlića na reditelja Antonijevića
Foto: Vijesti.ba

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata ujutru u niškom hotelu “Ambasador” s leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario da više puta u glavu.

- Bjelogrlić se zaletio i udarao u glavu Antonijevića, objavio je Blic. Antonijević na licu ima vidljive povrede.

Objavljen je i snimak napada.

Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a prije izvjesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film „Jesen samuraja“.

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome „da bi moglo da se zaradi 100 soma“, a u mailu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantirao i tvrdio da je prepiska lažirana.

Režiser Predrag Antonijević rekao je povodom jutrošnjeg incidenta u niškom hotelu "Ambasador" da je u velikom šoku.

- Da se to desi meni, u mom rodnom gradu, na filmskom festivalu, strašno - kaže Antonijević za "Blic".

Antonijević kaže da je prije napada vidio Bjelogrlića kako sjedi sa glumicom Katarinom Radivojević, ali ne i trenutak kada mu je prišao.

- Sjedio sam na trosjedu s kolegama, razgovarali smo. Prišao mi je sleđa, nisam uspio da se branim. Bio je u vidno alkoholisanom stanju, možda i drogiran. Neuračunljivo se ponašao - tvrdi Antonijević koji je režirao film "Dara iz Jasenovca".

Antonijević navodi da je "dobro ugruhan" i da nije uspio da se brani, jer je ležao. Dao je izjavu u policiji, a vjeruje da su dva razloga za napad.

- Jedan je korupcionaška afera koju sam razotkrio i zbog čega smo sada na sudu, a druga to što je on veliki protivnik filma ‘Dara iz Jasenovca’. Ovo je mržnja koja se ispoljila na najgori način - kazao je Antonijević.


(Vijesti.ba)

 

Izdvajamo