16°C
Mostar 20°C
Tuzla 19°C
Banja Luka 20°C
Bihać 19°C
Powered by Dark Sky

29.07.2021 / 12:48 Regija - Apsolutna zvijezda

Punica s Pelješkog mosta: Ja sam stvarno rekla da ću se baciti

Punica s Pelješkog mosta: Ja sam stvarno rekla da ću se baciti
Apsolutna zvijezda jučerašnjeg dana bio je Danijel iz Komarne koji je pred kamerama N1 televizije izjavio da mu je jako drago što se Pelješki most završava jer je njegova punica rekla da će se baciti s njega.

Index je u Komarni pronašao punicu, gospođu Jošku Parmać Jerković, koja nam je potvrdila da je zaista rekla da će se baciti s mosta ako on ikad bude završen.

“Ja sam to zaista rekla. Kada smo se u Komarnu preselili iz Metkovića dolazio je Sanader i polagao kamen temeljac, a onda se još nekoliko puta “počinjalo graditi”. Međutim, kada bi se slikanje završilo, sve bi prestalo. Moj kum i ja smo sjedili na plaži i ja sam rekla da ću se, ako taj most ikad bude završen, popeti gore, popiti čaj i skočiti”, priča simpatična Joška, trenutno najpopularnija punica u Hrvatskoj, prenosi pressmedia.

Kada je najavljeno završenje mosta, na njezinu ju je izjavu podsjetio njezin sin i pitao ju ima li termosicu za čaj. Zatim su u Komarnu došle kamere, priča, a Danijel je pred kamerama rekao da mu je drago što će se ona baciti.

Njegovu je izjavu blagoslovila prije nego je izašao pred kamere.

“Mi smo zajedno na ljetovanju, moje dvije kćeri, sin, dva zeta i snaha. Zet koji je bio pred kamerama i moja kći inače žive u Zagrebu. Od jučer se šalimo s tim. On i ja se sjajno slažemo”, kaže nam Joška. Dodaje da nije vjerovala da će se most zaista završiti. “Uvjerena sam da se nikad ne bi završio da nije bilo Evropske unije i Kineza. Eto, zeznuli me Evropa i Kinezi”, zaključuje Joška. Njezina kći Stela i Danijel su u braku šest godina, a zajedno su ukupno deset.(Vijesti.ba)

Izdvajamo