1°C
Mostar 11°C
Tuzla 2°C
Banja Luka 3°C
Bihać 1°C

19.07.2021 / 15:08 Fudbal - Transfer iz Benfice

Filip Krovinović na Poljudu!

Filip Krovinović na Poljudu!
Foto: Hajduk.hr
Splitski Hajduk je doveo Filipa Krovinovića (25) iz portugalske Benfice.

“S posebnim zadovoljstvom možemo potvrditi da su HNK Hajduk i S.L. Benfica postigli dogovor o transferu Filipa Krovinovića koji je danas na Poljudu potpisao ugovor s Bijelima do ljeta 2024. godine! Filip je danas prošao liječničke testove i odmah će se priključiti treninzima prve momčadi. Izabrao je dres s brojem 23”, stoji na službenoj stranici Hajduka.

Krovinović je rođen 29. avgusta 1995. godine u Zagrebu, gdje je i započeo svoju nogometnu karijeru. Kao senior je odigrao 78 utakmica za NK Zagreb, odakle je 2015. godine napravio transfer u portugalski Rio Ave. Tamo je proveo dvije sezone, nakon čega je potpisao petogodišnji ugovor s Benficom, s kojom je u svojoj drugoj sezoni osvojio naslov prvaka Portugala.

Potom je dvije sezone bio na posudbi u West Bromwich Albionu, za koji je odigrao ukupno 55 službenih utakmica. Posljednju sezonu proveo je na posudbi u Nottingham Forestu, za koji je odigrao ukupno 19 službenih utakmica.

“Napokon sam došao, jako sam sretan zbog toga, svi su me od prve sekunde toplo dočekali i hvala vam na tome. Veselim se treninzima, utakmicama, primio sam zaista puno poruka od navijača Hajduka u proteklih mjesec dana. Bilo je tu stvarno prelijepih riječi, simpatičnih poruka, nastojao sam ih sve pročitati. Zaista sam sretan što moj dolazak toliko znači navijačima, a ja mogu samo obećati da ću istom mjerom pokušati to vratiti na terenu”, rekao je nakon potpisa.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo