0°C
Mostar 5°C
Tuzla 3°C
Banja Luka 3°C
Bihać 1°C

18.07.2021 / 22:46 Fudbal - Aida Yespica

Ko je Özilova bivša djevojka za koju je Mourinho tvrdio da je spavala sa svima

Ko je Özilova bivša djevojka za koju je Mourinho tvrdio da je spavala sa svima
Foto: Instagram

Tokom proteklih sedam dana španjolski El Confidencial objavljivao je godinama stare i tajno snimane razgovore u kojima predsjednik Real Madrida Florentino Perez blati sve, od igrača, trenera i legendi kluba pa do novinara i medija.

 

Postoji i snimka na kojoj se može čuti kako Perez komentira Mesuta Özila, njegovu neimenovanu djevojku i probleme s njom na koje je Özilu ukazao upravo Mourinho, piše Index.hr.

"Özil je ovdje došao s 21 godinom. On je treća generacija Turaka i otkrivao je Madrid. Nije imao ništa ovdje. Nije bilo drugih Turaka i nije imao djevojku. Onda mu se naglo promijenio stil života, pao je na jednu italijansku manekenku iz Milana. Imao je privatni avion, letio bi tamo, seksali bi se i onda bi se vratio", rekao je Perez pa dodao:

"Jednog dana je naljutio Josea Mourinha, koji je u šali rekao: 'Hej, Özile, idiote, daj da ti sada nešto kažem, da ti se obratim kao da sam ti otac. Djevojku s kojom izlaziš su spavali svi igrači Intera i Milana, uključujući i stožere oba kluba.' Özil ju je brzo ostavio."

Španjolski mediji brzo su otkrili i tko je manekenka koju se spominje. Tvrde da je spomenuta dama iz Milana Venecuelka Aida Yespica, koja danas ima 38 godina.

Kako pišu brojni mediji u Italiji, Yespica je 2003. godine preselila u Milano, gdje se bavila manekenstvom. Smatrali su se je seks-simbolom, a nastupala je i u brojnim reality showovima.

Nekoliko se puta fotografirala u golišavim izdanjima, a poznata je i po vezi s nogometašem Matteom Ferrarijem, s kojim je dobila sina.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo