22°C
Mostar 25°C
Tuzla 23°C
Banja Luka 21°C
Bihać 21°C
Powered by Dark Sky

17.07.2021 / 17:15 Regija - Napadač uhapšen

Uznemirujući video: U Splitu pretučene dvije žene

Uznemirujući video: U Splitu pretučene dvije žene
Foto: Screenshot / Vijesti.ba
Mladić koji je jutros u Splitu brutalno napao dvije žene uhapšen je nakon intenzivne potrage splitske policije, u kojoj je sudjelovala i interventna policija.

Policija ga je, kako javlja Slobodna Dalmacija, pronašla u okolici Splita uz pomoć potražnih pasa i dronova. Uhićen je u ulici Sv. Fabijana u Podstrani u 16:20. Ušao je među kuće i onda su ga opkolili i uhitili te sproveli u Split, prenosi index.

Kako je tekla potraga?

Naime, nakon što je lociran u Srinjinama, gdje je živio je u prizemlju kuće jednog poznanika, dao se u bijeg.

Lovile su ga brojne policijske snage. Krenuo je kroz šikaru i došao je do kamenoloma u Žrnovnici, te je preko brda Perun protupožarnim putem došao do Gornje Podstrane.

Policija ga je opkolila i uhitila. Kažu da su im od velike pomoći bili specijalni potražni psi i dronovi.

Prema izjavama policajaca na terenu, napadač prilikom uhićenja nije pružao otpor.

Hvatala ga i interventna policija

Na terenu je bio jako velik broj policijskih snaga. Uz dronove i potražne pse, u akciju je bila uključena i interventna policija.

Akciju uhićenja vodio je zamjenik načelnika PU SD Marko Srdarević, a splitska policija je zahvalila građanima koji su pomogli s korisnim informacijama koje je na kraju i rezultiralo uhićenjem.

Jutros brutalno napao dvije žene

Prvo je nešto nakon 7 sati napao 52-godišnju Nevenku Margetu u trenutku dok je otvarala ugostiteljski objekt. Prišao joj je, zamolio za čašu vode, a kad se okrenula, udario ju je bocom u glavu i nastavio udarati.

Udarao ženu kamenom, zadobila tešku ozljedu noge

Oko 45 minuta kasnije napao je Kristinu U. (40) dok je ulazila u zgradu u ulici A. B. Šimića u Splitu. U napadu je zadobila tešku tjelesnu ozljedu noge. Policija je na mjestu napada, javlja Slobodna Dalmacija, pronašla plosnati kamen kojim je napadač udarao nesretnu ženu, prenosi index.

Ko je napadač?

Napadač je, kako je neslužbeno doznala Slobodna Dalmacija, 28-godišnji A. N. iz Gline, ali to policija još nije potvrdila. Napadač u dosjeu ima niz krađa, razbojništava, provala, prisile, nedozvoljenog držanja oružja. Za njim je već bila raspisana najnovija potraga PU zagrebačke, s izričitom naredbom da ga se uhiti.(Vijesti.ba)

Izdvajamo