-2°C
Mostar 3°C
Tuzla 2°C
Banja Luka 2°C
Bihać 1°C

16.06.2021 / 13:31 Crna hronika - Šipovo

Od duševno bolesne žene oduzeti puška i bombe

Od duševno bolesne žene oduzeti puška i bombe
Foto: NN

Šipovačka policija asistirala je Centru za socijalni u tom mjestu pri pratnji duševno bolesne žene M.Dž. iz Šipova koja je pružala otpor i prijetila im, te su joj u kući pronašli automatsku pušku, dvije ručne bombe i šanžer.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, prilikom pružanja asistencije osoba M.Dž. je pružala otpor i prijetila policijskim službenicima i radnicima Centra za socijalni rad

"Vizuelnim pregledom na licu mjesta pružanja asistencije, u porodičnoj kuću M.Dž., policijski službenici su uočili i uz potvrdu o dobrovoljnoj predaji predmeta od M.Dž. su oduzeli automatsku pušku, dvije ručne bombe i šanžer za automatsku pušku", navodi se u saopštenju.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nad osumnjičenm licem izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

(Vijesti.ba / NN)

Izdvajamo