20°C
Mostar 26°C
Tuzla 22°C
Banja Luka 22°C
Bihać 22°C
Powered by Dark Sky

15.06.2021 / 10:05 SHOW - Zagreb

Severini opljačkali stan, svezali kućnu pomoćnicu

Severini opljačkali stan, svezali kućnu pomoćnicu

Nakon što su joj u stan u Zagrebu ovog ponedjeljka provalila dva napadača, koja su otuđila nakit te napala i vezala njenu kućnu pomoćnicu, Severina se oglasila o napadu.

Ovo danas… Razumijete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, prije svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi. Meni su ukrali dijete, to je najgore što mi se dogodilo. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi. Izgubljeno i oteto vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad nadoknaditi rekla je Severina za Jutarnji list.

Iako je u interesu policije da se detalji istrage ne iznose, doznalo se da su lopovi najvjerovatnije motrili i čekali da Severina i njen menadžer Tomica Petrović izađu iz stana. Ali, prema pisanju Jutarnjeg, nisu očekivali da će u stanu zateći spremačicu, koja ipak policiji nije dala korisne podatke o opisu počinitelja, jer su navodno vrlo brzo pobjegli.

Nadzorna kamera preko puta zgrade u kojoj je Severinin stan, navode, bila je pošpricana sprejem, ali na potezu njihovog kretanja ima još nadzornih kamera, pa će policija zatražiti snimke kako bi možda ušla u trag počiniteljima.(Vijesti.ba)

Izdvajamo