13°C
Mostar 20°C
Tuzla 16°C
Banja Luka 17°C
Bihać 17°C
Powered by Dark Sky

09.06.2021 / 15:18 Muzika i Film - "Vratimo život životu"

EXIT: Prvi kontingent jednodnevnih ulaznica prodat za rekordnih šest minuta

EXIT: Prvi kontingent jednodnevnih ulaznica prodat za rekordnih šest minuta
Foto: EXIT
Organizatori EXIT-a saopštili su da je prvi kontingent jednodnevnih ulaznica za proslavu 20. godišnjice tog festivala rasprodat u utorak za rekordnih šest minuta, a zbog navale interesenata je "pao" festivalski sajt.

U saopštenju se navodi da „i nakon povećanja cijena navala nije jenjavala, što je dovelo do prodaje nove ograničene količine ulaznica za subotu, 10. jula, dok je EXIT-ov sajt zbog ogromne posjete otežano radio cijeli dan“.

„Obaranje rekorda, pa onda i našeg sajta, najbolje pokazuje koliko su ljudi željni da se nakon svih ograničenja i zabrana u julu svi ponovo okupimo, i simbolično vratimo život životu“, navodi se u saopštenju.

Karte za festival mogu se nabaviti putem zvanične stranice festivala, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix, gdje se u ponudi nalazi i ograničena količina regularnih ulaznica, po cijeni od 6.990 dinara.

Za proslavu 20. godišnjice EXIT-a na Petrovaradinskoj tvrđavi svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svjetskih i regionalnih imena, kao što su Dejvid Geta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrener, Tajga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Pleks, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Šulc, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejča, Hani Dižon, Hot Since 82, Meduza, Pol van Dajk, Artbat i mnogi drugi.

Program je na sajtu festivala, gdje će blagovremeno biti objavljena i moguća pomeranja nekih nastupa s jednog dana na drugi.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo