15°C
Mostar 19°C
Tuzla 17°C
Banja Luka 18°C
Bihać 19°C
Powered by Dark Sky

17.05.2021 / 15:37 BiH - Mostar

Čović: I dalje ćemo davati punu potporu braniteljskim udrugama

Čović: I dalje ćemo davati punu potporu braniteljskim udrugama
Foto: HDZ BiH

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović i federalna ministrica financija Jelka Milićević sastali su se u ponedjeljak u Mostaru s predsjednicima udruga HVO-a proisteklih iz Domovinskog rata.

 

Tom prigodom Čović je naglasio kako će i dalje davati punu potporu braniteljskim udrugama u obavljanju njihovih zadaća i iznalaženju rješenja za probleme s kojima se branitelji susreću, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Na sastanku, koji se inače redovito održava, razgovaralo se o važnim braniteljskim temama i aktivnostima koje se provode kroz ove udruge među braniteljskom populacijom te su razmatrana rješenja navedenih problema.

Razgovaralo se o setu zakona koji se odnose na braniteljsku populaciju, kao i načinima kako unaprijediti njihovu implementaciju.

Inače, sastanku su nazočili predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana HVO HB Nikica Tomić, predsjednica Udruge obitelji poginulih Hrvatskih branitelja HVO HB Jasna Zlomislić, predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO HB Lazar Martinović i predsjednik HVIDRA-e Dragan Radić.

 


(Vijesti.ba / FENA)

Izdvajamo