9°C
Mostar 12°C
Tuzla 15°C
Banja Luka 15°C
Bihać 11°C

13.05.2021 / 15:36 Fudbal - Sukob

Zidane nakon svađe izbacio Marcela iz ekipe

Zidane nakon svađe izbacio Marcela iz ekipe
Foto: Agencije

Real Madrid od 22 sata kod Granade igra utakmicu 36. kola La Lige. Aktualni prvak ima imperativ pobjede kako bi ponovo došao na dva boda zaostatka za vodećim Atleticom dva kola prije kraja prvenstva.

U ovoj utakmici Zinedine Zidane neće koristiti brazilskog beka Marcela (32). Goal piše da je Zidane veterana izbacio iz momčadi zbog svađe oko obrambene taktike, prenosi Index.hr.

Zinedine Zidane ne može računati na Danija Carvajala, Ferlanda Mendyja, Sergija Ramosa, Lucasa Vasqueza i Raphaela Varanea, koji su ozlijeđeni, a svi oni pokrivaju pozicije u obrani.

Tako se na popisu za Granadu u Realovoj obrani nalaze samo Eder Militao, Nacho, Alvaro Odriozola i 19-godišnji lijevi bek Miguel Gutierrez, koji je do sada odigrao samo 66 minuta za prvu momčad.

Da stvari budu gore, Odriozola je također imao probleme s ozljedom i tek danas se priključio ostatku momčadi na treningu.

Marcelo je ove sezone ionako u drugom planu zbog sjajne forme Francuza Ferlanda Mendyja. Nastupio je u 18 utakmica i upisao četiri asistencije kroz 1307 minute igre.

Brazilac je u Real Madridu od 2007. godine i s klubom je osvojio sve što se osvojiti moglo. Ugovor s madridskim klubom mu traje do sljedećeg ljeta, a prema Transfermarktu vrijedi deset milionaa eura.


(Vijesti.ba)

Izdvajamo