13°C
Mostar 17°C
Tuzla 14°C
Banja Luka 16°C
Bihać 16°C
Powered by Dark Sky

12.05.2021 / 23:08 SHOW - Naredne godine

Ellen DeGeneres prekida snimanje talk showa

Ellen DeGeneres prekida snimanje talk showa

Voditeljica i komičarka Ellen DeGeneres prekinut će 2022. snimanje svog televizijskog talk showa, rekla je u razgovoru za mrežnu stranicu Hollywood Reporter u srijedu dok popularnost emisije pada.

“Koliko god bila sjajna i zabavna, ova emisija više nije izazov”, rekla je 63-godišnja voditeljica kojoj je ovo 17. sezona emitiranja “The Ellen DeGeneres Showa”, istaknuvši da je s emisijom htjela završiti još 2019. “Treba mi nešto novo što će mi biti poticaj”.

Nakon uspjeha koji je u 1980-im ostvarila kao komičarka, DeGeneres se proslavila serijom “Ellen” (1994.-1998.) u kojoj je 1997. postala prvi glavni lik jedne tv-serije koji je priznao svoju homoseksualnu orijentaciju.

Voditeljica, lezbijka koja živi s partnericom, glumicom Portiom de Rossi, tvrdi da odluka o prekidu snimanja talk showa nije povezana s polemikom koja je izbila lani zbog emisije koja se prikazuje od 2003.

U srpnju su glavni producenti showa rekli da je okružje u kojem se emisija snima “loše”.

Ellen DeGeneres nije bila izravno optužena, ali joj je zamjereno što je dopustila da se takvo ozračje stvori u njezinu timu.

Gledanost emisije koja se prikazuje sredinom poslijepodneva od rujna naglo pada i sada ima oko 1,2 milijuna gledatelja, a u prošloj sezoni imala ih je dvostruko više.

DeGeneres je lani zaradila 84 milijuna dolara, velikim dijelom zahvaljujući svom televizijskom programu, pa ju je časopis Forbes proglasio dvanaestom najbogatijom zvijezdom svijeta.(Vijesti.ba / Hina)

Izdvajamo