16°C
Mostar 17°C
Tuzla 21°C
Banja Luka 20°C
Bihać 16°C

03.05.2021 / 11:41 Crna hronika - Naselje Kola

Detalji krvavog obračuna kod Banjaluke: U kafić ušli sa sjekirom

Detalji krvavog obračuna kod Banjaluke: U kafić ušli sa sjekirom
Foto: Ilustracija
Devetorica muškaraca uhapšeno je nakon krvave masovne tuče u banjalučkom naselju Kola, u kafiću "Božur", a koji je u ovom obračunu demoliran sjekirom, saznaju "Nezavisne novine".

Pune ruka posla imali su banjalučki policajci u noći između nedjelje i ponedjeljka, nakon 0.35 časova, kada im je tuča prijavljena.

"Nezavisne" saznaju da je u pitanju kafić Stefana K. (22) iz Bukvaleka, te da su banjalučki policajci, uključujući i pripadnike Policijske stanice za intervencije, kada su stigli na mjesto događaja, pored njega, zatekli i konobaricu, Snježanu K. (45), nastanjenu u Banjaluci.

"Njih dvoje su policiji rekli da je izbila tuča više lica, kao i da ima povrijeđenih. Oni su pritom dodali da su gosti polupali inventar u lokalu, kao i dio lokala, te da ima tragova krvi", ističu izvori "Nezavisnih novina".

Iz Policijske uprave Banjaluka je saopšteno da su njihovi pripadnici, uhapsili devet lica, osumnjičenih za oštećene oduzimanje tuđe stvari, tešku tjelesnu povredu i učestvovanje u tuči.

"Prethodno je nadležnoj policijskoj stanici oko 0.35 časova prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u Banjaluci došlo do međusobne tuče više lica. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka", navela je Danijela Mučibabić, portparol PU Banjaluka.


(Vijesti.ba / NN)

Izdvajamo