19°C
Mostar 19°C
Tuzla 19°C
Banja Luka 14°C
Bihać 13°C
Powered by Dark Sky

03.05.2021 / 10:56 Crna hronika - Kontrola u Milićima

Oduzeli Mercedes vozaču koji je dužan za kazne 25.500 KM

Oduzeli Mercedes vozaču koji je dužan za kazne 25.500 KM
Foto: Arhiv
Vozač D.M. iz Milića ostao je bez mercedesa, koji mu je oduzet nakon što je policija ustanovila da je auto neregistrovan, te da je on sjeo za volan bez dozvol, a uz to sve za kazne duguje 25.500 KM.

Osim toga, prilikom kontrole ustanovljeno je da su za D.M. raspisane dvije centralne potjernice.

"Naime, policijski službenici PS Vlasenica, prilikom preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti, 29.04.2021. godine oko 18,00 časova, zaustavili su putnički automobil marke mercedes, kojim je upravljao D.M. iz Milića. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da lice upravlja vozilom bez važeće vozačke dozvole, da ne posjeduje važeću potvrdu o registraciji vozila, a tom prilikom je odbilo da se podvrgne kontroli prisustva opojnih droga u organizmu i nije postupilo po izdatom naređenju policijskih službenika. Daljim provjerama utvrđeno je da su za licem D.M. raspisane dvije centralne potjernice od strane Osnovnog suda u Vlasenici", navodi se u saopštenju Policijske upšrave Zvornik.

Kako se dodaje, D.M. je višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.

"Policijski službenici su istog predali u dalju nadležnost Okružnom centru Sudske policije Istočno Sarajevo, a protiv njega će biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka Osnovnom sudu u Vlasenici", zaključuje se u saopštenju.


(Vijesti.ba / NN)

Izdvajamo