13°C
Mostar 15°C
Tuzla 20°C
Banja Luka 16°C
Bihać 18°C
Powered by Dark Sky

16.04.2021 / 08:31 SHOW - Potvrdili

Raskinuli Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Raskinuli Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez i bivša bejzbol zvijezda New York Yankees Alex Rodriguez otkazali su vjeridbu jer, kako kažu, "bolje funkcionišu kao prijatelji". Time su potvrdili raskid, iako su do nedavno tvrdili da njihova četvorogodišnja veza nije u krizi.

„Shvatili smo da bolje funkcionišemo kao prijatelji te se radujemo da to i ostanemo“, rekli su Lopez (51), poznata kao JLo i Rodriguez (45), nadimka A-Rod, u zajedničkom saopštenju.

„Nastavićemo da radimo zajedno i podržavamo jedno drugo i naše zajedničke poslove i projekte“, dodali su.

Jedan od najpoznatijih slavnih parova u SAD-u, u medijima nazivan J-Rod, obećao je da će ćutati o svom raskidu iz poštovanja prema svojoj deci iz prethodnih veza.

„Želimo jedno drugome, kao i deci onog drugog, sve najbolje. Iz poštovanja prema njima, jedini komentar koji imamo je zahvalnost svima koji su poslali ljubazne reči podrške“, rekli su Lopez i Rodriguez.

U martu su demantovali napise u medijima da se razilaze, kazavši da „rade na nekim stvarima“.

Vjerili se u 2019.
U to vrijeme, portal posvećen slavnim osobama TMZ i nekoliko drugih portala koji prenose zabavne vijesti citiralo je neidentifikovane izvore bliske paru o tome da su otkazali vjeridbu.

Rodriguez i pjevačica hita „Love Don’t Cost a Thing“, koja je u januaru pjevala na inauguraciji američkog predsjednika Bidena, počeli su da se zabavljaju početkom 2017, a vjerili su se u martu 2019.

Krajem prošle godine, Lopez je rekla da su dvaput odložili venčanje zbog pandemije.(Vijesti.ba /Hina)

Izdvajamo