3°C
Mostar 9°C
Tuzla 7°C
Banja Luka 8°C
Bihać 6°C

04.03.2021 / 13:34 Fudbal - Bh telecom

Na Moja TV i Moja webTV pratite proljetni dio nogometne sezone BiH

Na Moja TV i Moja webTV pratite proljetni dio nogometne sezone BiH

Nakon atraktivnih utakmica koje su odigrane krajem februara i početkom marta, samo na Moja TV i Moja webTV možete pratiti nastavak proljetnog dijela nogometne sezone BiH koji je počeo 27. februara. U narednom periodu korisnici će moći uživati u još 26 utakmica do kraja ove sezone, odnosno dvije utakmice po takmičarskom kolu.

Svi korisnici Moja TV i Moja webTV će moći pratiti borbu za pozicije koje će utvrditi raspored za drugi dio takmičenja te, samim tim, timovima olakšati ili otežati nastavak takmičenja.

U dva naredna kola nas očekuje utakmica između FK Tuzla City i FK Željezničar koja je na rasporedu 06. marta, te utakmica između FK Olimpic i FK Sloboda koja se igra 08. marta. U 22. kolu ćete na Moja TV i Moja webTV moći pratiti utakmice između NK Široki Brijeg i FK Sarajevo, te između FK Željezničar i FK Olimpic koje su na rasporedu 14. i 15. marta. Parovi za preostalih 11 kola ove sezone će se izvlačiti naknadno.

Na servisu Moja TV Sport skoro sve utakmice moći ćete gledati u direktnim prenosima, uz najveće produkcijske standarde te uzbudljiv sadržaj i neizvjesnost do samoga kraja. Također, na Moja TV i Moja webTV ćete moći pratiti i utakmice sezone 2021/2022 koja starta u julu mjesecu.

Ako niste korisnik Moja TV ili Moja webTV usluge, utakmice možete pratiti putem usluge Pay-Per-View, bilo da ste u BiH ili izvan BiH. Pay-per-View je usluga koja omogućava jednokratno praćenje TV sadržaja kao što su nogometne/fudbalske utakmice Premijer Lige BiH i uživo prijenosi različitih događaja putem platforme Moja webTV. Da biste koristili Pay-per-View uslugu, potrebno je da registrujete svoj korisnički račun putem linka https://moj.bhtelecom.ba/ i izaberete “Registracija” na https://moj.bhtelecom.ba/registracija. Odabirom opcije za registraciju na e-mail i popunjavanjem potrebnih informacija, na e-mail koji ste prijavili dobiti ćete poruku u kojoj se nalazi link za potvrdu registracije nakon čega ćete moći pristupiti aktivaciji, plaćanju i praćenju događaja za koji ste zainteresovani.

Posebna pogodnost za korisnike Moja TV usluge je dostupnost svih utakmica i u Moja TV videoteci. Ne propustite najbolje od domaćeg nogometa!



(Vijesti.ba)

Izdvajamo