7°C
Mostar 10°C
Tuzla 10°C
Banja Luka 12°C
Bihać 10°C

26.02.2021 / 20:27 BiH - Na poziv Udruženja logoraša

Željko Komšić u Stocu na Tribini povodom Dana nezavisnosti

Željko Komšić u Stocu na Tribini povodom Dana nezavisnosti
Foto: Vijesti.ba

Na poziv Udruženja logoraša Stoca član Predsjedništva BiH Željko Komšić u nedjelju će posjetiti grad na Bregavi gdje će biti održana Tribina povodom Dana nezavisnosti BiH.

Prema službenom protokolu u 14:35 sati planirano je polaganje cvijeća na spomeniku ispred Koštane bolnice.

U 14:45 sati, cvijeće će biti položeno na spomenik palim borcima NOB-a ispred Osnovne škole, a u 14:55 sati, predviđeno je polaganje cvijeća na Centralnom spomen-obilježju poginulim pripadnicima Armije Republike BiH.
Tribina u organizaciji Udruženja logoraša Stolac na temu “Značaj 1. marta za državu Bosnu i Hercegovinu” bit će održana u Šarića kući u Stocu u periodu od 15:00 do 16:00 sati, piše Glas Stoca.

Prema navedenom protokolu, broj ljudi iz uduženja građana, prosvjete, političkog, javnog i privrednog života našeg grada koji će prisustvovati Tribini je ograničen broj zbog situacije izazvane pandemijom COVID-19.
“Posjeta člana Predsjedništva BiH je čast za naš grad. Izabrati Stolac za ovaj bitan datum daje nam za pravo da kažemo da ipak nismo zaboravljeni i nadamo se da ćemo kao domaćini opravdati dolazak gospodina Komšića”, saopšteno je iz Udruženja logoraša Stolac.

(Vijesti.ba)

Izdvajamo